Uw winkelwagen: € 0,00

Trendstrading verkoopt uitsluitend aan dealers / resellers. Als consument kunt u terecht op onze webshop www.armbandenwinkel.nl

Mocht je om welke reden dan ook niet tevreden zijn met een aangekocht artikel dan kun je dit retourneren of ruilen. Hieronder lees je daar meer over.

 

7 Dagen zichttermijn

Vanaf het moment van bezorging heb je de bestelde artikelen 7 dagen op zicht. Binnen deze termijn mag je de artikelen bekijken en/of passen voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je deze artikelen wenst te behouden, tenzij anders vermeld.

Controleer direct na ontvangst van de artikelen of deze onbeschadigd en compleet geleverd zijn. Is dit niet het geval, meld dit dan zo snel mogelijk aan ons via info@trendstrading.nl

 

RUILEN

Binnen de zichttermijn van 7 dagen kun je bestelde artikelen terugsturen en ruilen voor een ander product of andere maat. Wat te doen:

 

1. Stuur de per e-mail ontvangen bestelbevestiging door naar info@trendstrading.nl en geef hierin aan welke artikel(en) je retour wilt sturen en de reden waarom. Geef ook aan welke artikel(en) je hiervoor in de plaats wenst te ontvangen, wij reserveren deze dan voor je.

 

2. Print je e-mail ook uit en voeg deze samen met de te ruilen artikelen in een deugdelijke

     verzendverpakking. Verpak de artikelen netjes: ongedragen, onbeschadigd en voorzien van

     aangehecht prijskaartje en indien aanwezig in de oorspronkelijke verpakking.

 

3. Adresseer het pakket als volgt:

   Trendstrading

    Tonga 11

    2721GC Zoetermeer

 

4. Stuur het geheel binnen de zichttermijn van 7 dagen retour. De verzendkosten zijn voor je eigen rekening.

 

5. Na ontvangst zenden wij de gewenste alternatieve producten zonder verzendkosten naar je toe.

 

RETOURNEREN

Binnen de zichttermijn van 7 dagen kun je bestelde artikelen terugsturen waarna je je geld terugkrijgt.

Wat te doen:

 

1. Stuur de per e-mail ontvangen bestelbevestiging door naar info@trendstrading.nl en geef hierin aan welke artikel(en) je retour wilt sturen en de reden waarom. Vermeld ook op welk bankrekeningnummer het bedrag moet worden teruggestort en de naam en woonplaats van de houder van deze rekening.

 

2. Print je e-mail ook uit en voeg deze samen met de te retourneren artikelen in een deugdelijke verzendverpakking. Verpak de artikelen netjes: ongedragen, onbeschadigd en in de oorspronkelijke verpakking.

 

3. Adresseer het pakket als volgt:

    Armbandenwinkel

    Tonga 11

    2721GC Zoetermeer

 

4. Stuur het geheel binnen de zichttermijn van 7 dagen retour. De verzendkosten zijn voor je eigen rekening.

 

5. Bij acceptatie van de retour krijg je het volledige aankoopbedrag ervan binnen 7 dagen terugbetaald en indien je de gehele bestelling retourneert ook de eventueel betaalde verzendkosten.

 

 

VOORWAARDEN

Een artikel dat geruild of geretourneerd wordt moet voldoen aan de volgende voorwaarden:

 

1.het artikel (inclusief print van je e-mail) dient binnen 7 dagen na ontvangst van de bestelling retour gezonden te worden;

 

2. het artikel dient ongedragen, ongebruikt en onbeschadigd te zijn. Het retour zenden van de artikelen gebeurt op eigen risico, zorg daarom voor een deugdelijke verzendverpakking om beschadiging te voorkomen.

 

3.het artikel dient te zijn voorzien van de originele verpakking in een zo goed als mogelijke conditie. Als retourzendingen niet aan bovengenoemde voorwaarden voldoen dan is trendstrading.nl  niet verplicht om te ruilen of het aankoopbedrag terug te storten. In dat geval brengen wij je daarvan schriftelijk op de hoogte met opgave van reden.